Nu blir det inte mer……………………..???

Rubriken låter ju hemsk, men………..
Jag tror inte att ni är många som kollar på Astas hemsida så därför har jag bestämt mig för att sluta skriva här. Jag gjorde ju detta från början p g a att Asta skulle ha valpar och jag ville ge presumtiva valpköpare en chans att kolla in Asta och oss lite grann. Nu skriver jag mest på facebook på min egen sida och kanske mest på kromfohrländergruppens sida.
Välkommen till facebook om du är intresserad av kromisar (jag bjuder gärna in dig i gruppen) och tack för denna tiden.
Kram / Ann-Christin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>